Wij leveren sterke trailers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de trailers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

COOL, BREED, MOOI EN STERK

Geplaatst op 08 juni 2020

COOL
Vanaf heden leveren wij ook unieke koel/ vriesopleggers, aanhangers en combi’s!
Het Sterk leveringsprogramma bestaat al uit kooiaapopleggers, plywoodopleggers, ballastwagens, afvalcontainer aanhangers en open opleggers/ aanhangers. Daar komen nu deze robuuste koel/vries trailers bij. Uiteraard leveren wij deze geheel op klantwens (ook bijvoorbeeld verwarmd en Multi-temp) en met acceptabele levertijden.
 
BREED
Uniek is onze mogelijke binnenbreedte van maar liefst 251cm! Inclusief stootrand en wanddikte van 45mm. Voor bijvoorbeeld bloemenrijders en bakkers een uitkomst.
 
MOOI
Onze opbouwen worden gemaakt volgens het nat-in-nat principe, dus 100% waterdicht. De buitenwand bestaat uit een dikke polyester laag waardoor een gladde wand ontstaat en de verstevigingen niet zichtbaar zijn. Na de productie spuiten wij de bak in de door u gewenste kleur.
 
STERK
Synoniem voor al onze trailers is de sterke bouwwijze van chassis en opbouw. Kortom, trailers gemaakt voor zwaar gebruik en een lange levensduur. Ook onze nieuwe koelers zijn robuust gebouwd met veel verstevigingen. Het chassis is standaard thermisch verzinkt. Met deze kwaliteit geven wij u graag 5 jaar garantie op de opbouw en 5 jaar garantie op het chassis.

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.