Wij leveren sterke trailers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de trailers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

Levering vlakke middenas aanhanger

Geplaatst op 16 mei 2022

Deze vlakke middenas aanhanger is onlangs geleverd aan een bedrijf in de GWW en wordt ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden.

De aanhanger heeft 10-tons assen en een laadvermogen van ruim 14 ton. Aan de achterzijde is de aanhanger voorzien van hydraulisch bediende oprijrampen met een rasterprofiel.

Tussen de assen zijn RVS kisten geplaatst voor het opbergen van gereedschap en sjorbanden etc.

Het ‘kopschot’ kan worden gevormd door rongen. Over de volledige breedte van de aanhanger is hiervoor een rij rongpotten te gebruiken. In de vloer zijn op meerdere posities rongpot rijen aangebracht.

In de kantbalken bevinden zich rongpotten en sjorogen, Tevens zijn in het midden van de laadvloer, die aan de achtzijde afloopt ten behoeve van een gunstige oprijhoek, meerdere ronggaten aangebracht. Om het vervoeren van een 20’ft container mogelijk te maken, zijn twistlocks in de laadvloer opgenomen.  De dubbele steunpoot aan de dissel is ook dubbelwerkend. De aanhanger is voorzien van uitschuifbare breedteborden met verlichting. Tevens zijn een zwaailicht en flitslichten aan de achterzijde gemonteerd.

KORTOM: een hele complete aanhanger!

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.