Wij leveren sterke trailers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de trailers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

Op pad met Benefil B.V.

Geplaatst op 05 juni 2020

Één beeld zegt meer dan duizend woorden. Met op pad nemen we jullie graag mee in de wereld van Benefil B.V. en hoe hun STERK opleggers worden ingezet.
Bekijk hieronder direct de video van Benefil B.V.

Benefil B.V. heeft een tijd terug twee maatwerk dubbelassige plywood citytrailers in ontvangst genomen.

Benefil B.V. levert een hardschuim op basis van watergedragen hars. Dit is voor het vullen van buiten werking gestelde leidingen, liften van verzakte vloeren en vullen van vele type holle ruimtes.

Benefil B.V: ”Wij komen met onze combinaties op de meest vreemde plaatsen. Van industrieterreinen en kadegebieden, tot kleine smalle woonerven en afgelegen oude mijngroeves”.

Voorheen werkte Benefil B.V. met langere enkel assige citytrailers waar effectief minder materiaal in vervoerd kon worden.

”Onze ervaringen over de afgelopen jaren heeft onze keus bepaald. De lengte en hoogte van de trailer zijn bepaald aan de hand van de machines en tanks die er in moesten komen te staan. Hierdoor kunnen wij de combinatie zo klein mogelijk houden en toch onze productiviteit maximaliseren.” aldus Benefil B.V.

Benefil B.V. heeft kei-hard gewerkt om de opleggers te personaliseren en verder af te bouwen om hun werk uit te kunnen voeren. En over de wisselende locaties gesproken, zie zelf in de video hoe de STERK oplegger wordt ingezet langs de kade! Gewoon gaaf toch?

Bedankt Martin, Yannick en Hans voor de super samenwerking.

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.