Wij leveren sterke trailers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de trailers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

3 Nieuwe plywood city opleggers voor Electronic logistics b.v.

Geplaatst op 20 november 2020

Vandaag zijn er drie nieuwe plywood city opleggers geleverd aan Electronic Logistics B.V. Electronic Logistics verzorgt het transport van electronica en de distributie van schade- en diefstalgevoelige goederen. Kortgezegd wordt ervoor gezorgd dat elk (hoogwaardig) item picobello op plaats van bestemming in de Benelux komt. Met topsecurity! Daarnaast wordt de warehousing ofwel opslag en de distributie naar een groothandel, detaillist of naar consumenten georganiseerd.

De nieuwe STERK opleggers zijn voorzien van een gegalvaniseerd chassis. Een zijdeur welke net als de laadklep toegang biedt tot een goed verlichte (d.m.v. led strips) bak. De stootrand rondom uit één lengte ook wel de Heavy duty stalen stootrand rondom (zgn. “badkuip”) is maar liefst 4mm dik, 400mm hoog en vast aan het chassis voor extra sterkte! Ook deze is verzinkt om roest te voorkomen.

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.