Wij leveren sterke trailers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de trailers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

Een afvalcontainerchassis moet geschikt zijn voor intensief gebruik. Want het laden en lossen van een container gaat er soms ruig aan toe. De afvalcontainerchassis in het assortiment van STERK Trailers zijn daarom van zeer sterke kwaliteit. 

De trailers worden standaard voorzien van 5 paar stalen rollen en worden thermisch verzinkt, zodat roest geen kans heeft. De hoofdliggers zijn vervaardigd uit hoogsterkte staal, wat resulteert in een sterk en tegelijk licht chassis. Het chassis is geschikt voor containers van 6.000 mm tot 7.500 mm.

Er zijn allerlei mogelijkheden voor een afvailcontainerchassis en wij helpen je graag het juiste chassis op te stellen. Neem contact met ons op voor alle opties en persoonlijk advies.

Omdat het chassis de basis is van iedere trailer zijn onze chassis geconstrueerd voor een langdurig en intensief gebruik. Een trailer van STERK Trailers is dan ook echt STERK!

De hoofdliggers zijn vervaardigd uit hoogsterkte staal met als resultaat een sterk en tegelijkertijd licht chassis. Het chassis is voorzien van dwarse verstevigingen ter hoogte van de assen. De binnenbaan is voorzien van vijf paar stalen rollen op een RVS as om eenvoudig containers over te zetten. Aan de achterzijde is een stalen bumper geplaatst waar de kettingspanners aan bevestigd zijn.

Het chassis is geschikt voor transport van alle gangbare afvalcontainers.

De afvalcontainerwagens van STERK Trailers worden standaard thermisch verzonken. Ook is het mogelijk deze te schooperen.

Thermisch verzinken

Thermische verzinking is de beste anti-corrosiebehandeling die mogelijk is. Thermisch verzinken is, net als KTL, een dompelproces. Hierbij komt vloeibare zink met een temperatuur van ongeveer 450°C in alle hoeken van het chassis, zowel inwendig als uitwendig. Het staal en zink vormen samen een zinklegering. Deze legering is zeer sterk en beschermend en wordt afgesloten met een laag zuivere zink. Op kwetsbare randen is het zink extra dik, waardoor de bescherming nog beter is. Een verzinkt chassis is zeer duurzaam, onderhoudsvrij en biedt een maximale bescherming. Een dergelijk chassis is minstens 20 jaar bestand tegen roest.

Schooperen

Schooperen wordt ook wel metalliseren of thermisch spuiten genoemd. Bij dit proces wordt vloeibaar zink verhit en gespoten op het chassis, dat vooraf blankgestraald is. Hierbij wordt een zinkdraad of zinkpoeder door een spuitpistool getransporteerd en met een vlam verhit. Met dit spuitpistool wordt het vloeibare metaal in een dun laagje aangebracht. Het zink stolt onmiddellijk voor een goed hechtende en taaie laag. Na dit proces krijgt het chassis een kleurlak.

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.