Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

LZV

Op het gebied van LZV is er van alles mogelijk. Of je nu alleen kiest voor een dolly om te gebruiken met je bestaande opleggers en aanhangers, of kiest voor een geheel nieuwe LZV-combinatie met Combitrain. Alles is mogeli... Lees meer

Er zijn allerlei opties voor het samenstellen van jouw gewenste LZV-combinatie, denk hierbij aan een geschoopeerd of thermisch verzinkt chassis, een kooiaapconstructie, schuifzeilen of plywoodopbouw. Meer weten? Neem contact met ons op.


LZV

Met de juiste LZV-combinatie wordt transport efficiënter. Het geeft je bedrijf meer vrijheid, minder kosten én het is beter voor het milieu. Op het gebied van LZV-combinaties zijn er veel mogelijkheden, of er nou voor een standaard model of voor maatwerk wordt gekozen.

Met de Combitrain kun je alle kanten op. Of je nu een geheel nieuwe LZV-combinatie wil of het bestaande wagenpark wil uitbreiden, een Combitrain kan altijd. Doordat het asstel uitschuifbaar is kun je ook als bakwagen verder rijden.

Er zijn allerlei opties voor het samenstellen van LZV-combinaties. Zo kun je het chassis thermisch verzinken of schooperen, een kooiaapconstructie toevoegen, kiezen voor zeilopbouw of gesloten opbouw, kiezen uit verschillende stuursystemen, etc. Benieuwd naar alle mogelijkheden rondom LZV-combinaties? Neem contact met ons op!

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen