Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

25 kooiaapopleggers voor Martin van den Bogerd

Geplaatst op 10 november 2021

Om de groei bij te benen heeft Martin van den Bogerd 25 kooiaapopleggers aangeschaft bij STERK Trailers. Unieke trailers, dat leggen we u hieronder uit. Naast Martin hebben veel kooiaap rijders de keuze op deze oplegger laten vallen. Van klanten die er één bestelden tot grotere series van ruim 30 stuks.


Op de foto links Martin van den Bogerd, rechts Hans Weerheim (eigenaar STERK Trailers)

Groei Martin van den Bogerd

Martin van den Bogerd is al sinds jonge leeftijd werkzaam in de logistiek. In 2003 heeft hij Zijderhand Transport B.V. uit Moerkapelle overgenomen. Hier wordt het vervoer van betonproducten voor de weg- en waterbouw en het transport van zeecontainers verzorgd.
Na 10 jaar is de locatie in Moerkapelle te klein en vestigt Martin zich in Bergschenhoek.
Met maar liefst 2,5 hectare bedrijfsterrein wordt hier onder andere het vervoer van houtproducten opgestart met een meeneemheftruck. Vanwege de groei zijn er 25 nieuwe kooiaapopleggers aangeschaft.

STERKE kooiaapopleggers

Bij veel klanten zag STERK Trailers dezelfde wensen terugkomen. De oplegger moet sterk zijn, een brede vloer hebben, uitgerust zijn met zware klemrongen, voorzien van veel rongpotten en sjorogen en diverse opbergmogelijkheden.

Om de levertijden en prijzen te optimaliseren heeft STERK Trailers daarom twee complete modellen samengesteld. Een korte gestuurde twee-asser en een langere gestuurde drie-asser. Deze modellen worden door STERK Trailers continue geproduceerd zodat zij de levertijden zo optimaal mogelijk zijn. Uiteraard kan er nog uit vele opties gekozen worden.

STERK produceert altijd met hoog sterktestaal en altijd naar keuze standaard thermisch verzinkt of geheel geschoopeerd (zonder meerprijs!).

Uiteraard blijft het mogelijk om een (kooiaap-) oplegger volledig op maat te produceren, maar hou dan wel rekening met iets langere levertijden. 
Ook benieuwd naar de specificaties, prijzen en levertijden van deze unieke kooiaapopleggers van STERK Trailers? Neem dan contact met STERK op!

Wilt u meer informatie over onze opleggers? Neem dan direct contact op!

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen