Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

WIJ ZIJN STERK

IN SAMENWERKEN

WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN

STERK Trailers is er voor iedereen: van grote bedrijven in de transportsector tot een bedrijf dat de trailer gebruikt voor het transport van zijn eigen producten. Wij onderscheiden ons in de markt door sterke, complete en roestwerende trailers aan te bieden. Wij komen graag bij je langs om te begrijpen waarvoor jij een transportoplossing zoekt. Daarna gaan we samen de juiste trailer samenstellen. Wij kunnen ook specifiek voor jou een oplossing op maat ontwerpen.

DE STERKSTE MATERIALEN

Wat onze trailers extra STERK maakt, is het ontwerp met zware hoofdbalken, veel dwarsliggers en een sterke kantbalk. In onze productie maken wij altijd gebruik van speciaal hoog sterkte staal. Hiermee bereiken wij veel extra sterkte zonder forse gewichtsverhoging. Uiteraard wil je zo lang mogelijk van de sterke, op maat gemaakte trailer genieten. Daarom bieden wij de mogelijk om deze geheel te schooperen (vlamverzinken) of thermisch te verzinken (dompelbad). Zo krijgt roest ook op de lange termijn geen kans.

SPECIALIST IN ALLE TRAILERS

STERK Trailers heeft verschillende specialisten in huis, allen met jarenlange trailer ervaring.
Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan trailers, allen hebben het kenmerk dat ze STERK zijn en een lange levensduur hebben. Zo leveren wij sterke ballastaanhangwagens en open opleggers en hebben wij veel ervaring in het ontwerpen van sterke trailers met een opbouw. 

WIJ LUISTEREN

Wij focussen ons op de trailer waar jij behoefte aan hebt. Wij doen dit door goed naar je te luisteren welke producten je vervoert en hoe je dat doet om te komen tot het beste advies.
Uit ons uitgebreide trailerprogramma zullen wij de juiste oplossing voor u adviseren.
Ook kunnen wij in onze productie een oplossing  voor jou op maat produceren. Met onze ingenieurs vertalen wij uw wens in het juiste product.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

STERK

2019STERK Trailers is een jong en innovatief bedrijf. Opgericht door meerdere ‘’ouwe rotten in het vak’’. Deze specialisten hebben tientallen jaren trailerbouw ervaring en hebben in 2019 besloten een trailerbouw bedrijf op te richten alleen gefocust op sterke trailers. Wij hebben ons gespecialiseerd in kooiaap-opleggers, open opleggers en aanhangers, ballastwagens en LZV. Onze trailers worden STERK en op maat geconstrueerd waarbij wij gebruik maken van hoogsterktestaal. Hierdoor zijn onze trailers onverwoestbaar en hebben een lange levensduur.

 

2020– Uitbreiding van ons productie in Giessen. Tevens uitbreiding van ons programma met uitschuifbare opleggers en aanhangers.

 

2021– We groeien stevig door, met een jaarlijkse verdubbeling van onze omzet. Naast de levering van enkelstuks speciaalbouw leveren wij nu ook series aan de grotere fleets. Het betreft vooral kooiaapopleggers en open heavy duty opleggers. Zeer sterk geconstrueerd en op maat voor een zeer gunstige prijs/ kwaliteitsverhouding (referenties bijvoorbeeld: Martin van den Bogerd Transport, Van de Werff Heerenveen, Holterman Wapeningsstaal Almelo, Heeren Roosendaal, Mammoet etc).

Onze trailers Onze klanten

ONZE STERKE SPECIALISTEN


Johan de Bruin

Kom in contact met Johan voor informatie over ballastwagens & opleggers internationaal.

Torbjørn Valheim

Salge Norge


Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen