Wij leveren sterke trailers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de trailers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

WIJ ZIJN STERK

IN SAMENWERKEN

WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN

STERK Trailers is er voor iedereen: van grote bedrijven in de transportsector tot een bedrijf dat de trailer gebruikt voor het transport van zijn eigen producten. Wij onderscheiden ons in de markt door maatwerkoplossingen te bieden. Wij komen graag bij je langs om te begrijpen waarvoor jij een transportoplossing zoekt. Daarna gaan we samen de juiste trailer samenstellen. Naast een lange lijst van 1.200 opties, kunnen wij ook specifiek voor jou een oplossing op maat ontwerpen.

DE STERKSTE MATERIALEN

Wat onze trailers extra STERK maakt, is het ontwerp met zware hoofdbalken, veel dwarsliggers en een sterke kantbalk. In onze productie maken wij waar nodig gebruik van speciaal hoog sterkte staal. Hiermee bereiken wij veel extra sterkte zonder forse gewichtsverhoging. Uiteraard wil je zo lang mogelijk van de sterke, op maat gemaakte trailer genieten. Daarom bieden wij de mogelijk om deze geheel te schooperen (vlamverzinken) of thermisch te verzinken (dompelbad). Zo krijgt roest ook op de lange termijn geen kans.

SPECIALIST IN ALLE TRAILERS

STERK Trailers heeft verschillende specialisten in huis. Ieder met een focus op enkele soorten segmenten, allen met jarenlange trailer ervaring.
Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan trailers, allen hebben het kenmerk dat ze STERK zijn en een lange levensduur hebben. Zo leveren wij sterke ballastaanhangwagens en open opleggers en hebben wij veel ervaring in het ontwerpen van sterke trailers met een opbouw. 

WIJ LUISTEREN

Wij focussen ons op de trailer waar jij behoefte aan hebt. Wij doen dit door goed naar je te luisteren welke producten je vervoert en hoe je dat doet om te komen tot het beste advies.
Vanuit onze basismodellen en opties gaan wij dan de juiste trailer samenstellen.
Ook kunnen wij in onze productie een oplossing  voor jou op maat produceren. Met onze ingenieurs vertalen wij uw wens in het juiste product.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

STERK

 

Onze specialismes

Doordat we ieder een ander specialisme hebben, kunnen we een uitgebreid aanbod bieden. Zo weten wij alles over onder andere LZV, ballastwagens, opleggers en aanhangers, Open Heavy Duty trailers, afvalcontainers en nog veel meer. Bekijk al onze trailers voor meer informatie.

Wij gebruiken de sterkste materialen

Voor een lage cost of ownership wil je een trailer die zo lang mogelijk meegaat. Daarom gebruiken wij in onze productie de sterkste materialen, voor zowel het chassis als de opbouw. Zo kun je bij ons het chassis thermisch laten verzinken of schooperen. Hierdoor krijgt roest geen kans en hoef je dit 20 jaar niet te onderhouden.

Onze trailers Onze klanten

ONZE STERKE SPECIALISTEN

Saskia Bleijenberg

Kom in contact met Saskia voor informatie over opleggers & aanhangwagens met opbouw, chassis voor carrosseriebouw en LZV’s.

Johan de Bruin

Kom in contact met Johan voor informatie over Open Heavy Duty Opleggers, aanhangwagens en landbouwaanhangwagens.

Lex Wildenbeest

Kom in contact met Lex voor informatie over ballastwagens voor kraangewichten, afvalcontainer aanhangwagens , containerchassis (ook geschikt voor LZV) en koelers.

Hans Weerheim

Kom in contact met Hans voor informatie over LZV voertuigen.

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

Aanvraag ontvangen!

Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.