Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

ALLE TRAILERS

STERK Trailers. We hebben niet voor niets voor deze naam gekozen, want onze trailers zijn in de basis al ijzersterk. Een robuust geconstrueerd chassis, hoogsterktestaal STRENX 700 MC, verzinkt en A-merk onderdelen. Een trailer van STERK Trailers gaat extra lang mee. Standaard zo compleet dat bijna iedereen er direct mee uit de voeten kan. Met... Lees meer

Samenwerken aan een nieuw idee?
Het maakt ons niet uit of je je toekomstige trailer al helemaal hebt uitgedacht, of juist nog geen idee hebt wat je wilt. Wij denken graag met je mee en komen samen met jou tot de perfecte trailer. Kom vandaag nog met ons in contact om de opties door te nemen.


STERK TRAILERS

STERK Trailers. We hebben niet voor niets voor deze naam gekozen, want onze trailers zijn in de basis al ijzersterk. Een robuust geconstrueerd chassis, hoogsterktestaal STRENX 700 MC, verzinkt en A-merk onderdelen. Een trailer van STERK Trailers gaat extra lang mee. Standaard zo compleet dat bijna iedereen er direct mee uit de voeten kan. Met opties kunnen wij de trailer naar uw wens maken. Onze aanpak is persoonlijk, we denken met je mee en kijken samen naar de mogelijkheden.

Innovatie is heel belangrijk voor STERK Trailers. Daarom zijn wij altijd bezig met ons te ontwikkelen. Als een klant een vraag heeft die we nooit eerder hebben gehad, bekijken wij de eventuele mogelijkheden.  neem contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen doen! We staan bekend om onze sterke constructie en gebruiken altijd STRENX 700 MC hoogsterkte staal. Ook worden Sterk chassis standaard verzinkt, eventueel met daarover een kleur. Kortom sterke opleggers en aanhangers voor heavy duty gebruik die ook nog eens extra lang meegaan.

Wij zijn er voor iedereen

STERK Trailers is er voor iedereen: van grote bedrijven in de transportsector tot de kleine aannemer. Wij onderscheiden ons door sterke en zeer complete opleggers en aanhangers te leveren. Daarvoor komen we graag bij jou langs om te begrijpen waarvoor je een transportoplossing zoekt.
Zoek je een complete en sterke trailer met een lange levensduur? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen