Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

Ballast aanhangwagens voor vaste klant MAMMOET

Geplaatst op 24 januari 2022

Onze klant Mammoet behoeft eigenlijk geen introductie want zij zijn wereldwijd marktleider in zwaar hijswerk en transport op maat. Voor het vervoer van contragewichten van de telekranen is Mammoet enkele jaren geleden op zoek gegaan naar een fabrikant die de meest ideale ballast aanhangwagens voor Mammoet wilde ontwikkelen. Wij zijn trots dat wij dat traject destijds met Mammoet hebben doorlopen. Met de enorme praktijkervaring van de Mammoet medewerkers hebben wij daardoor deze ballastwagen ontwikkeld.  Intussen is Mammoet al jaren een trouwe klant van STERK Trailers en hebben wij opnieuw enkele ballastwagens mogen afleveren en staan er nog meer in bestelling.

Ballast aanhangwagen STERK Trailers Mammoet

STERKE Ballastwagens

Veel telekraan gebruikers hebben dezelfde wensen. De ballastwagen moet sterk zijn, torsie stijf, uitgerust met sjor- en hijsogen, veilige opstappen, steekrongen en valbeveiliging.

Om de prijzen en levertijden te optimaliseren hebben wij daarom twee complete modellen ontwikkeld. Een korte twee-asser met 10-tons assen en ook een lange drie-asser. Deze modellen hebben wij continue in de productie zodat de levertijden zo optimaal mogelijk zijn. Verder zijn er nog veel opties mogelijk zodat wij de ballast aanhangwagens geheel naar uw wens kunnen produceren. Bijvoorbeeld verschillende soorten vastzet mogelijkheden.

STERK produceert altijd met hoog sterktestaal DOMEX MC700 en geeft 5 jaar garantie op het chassis!

Innovatie

Op verzoek van enkele klanten hebben wij een zelfrijdende ballastwagen ontwikkeld gebaseerd de drie-asser. Deze wordt bediend met een radiografische afstandsbediening en kan geheel autonoom rijden. De aandrijving en besturing gebeurt hydraulisch. Achterop is een powerpack gemonteerd voor de aandrijving van het hydraulische systeem. Zie hieronder de video:

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen