Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

HTTS Trading neemt groot belang in Sterk Trailers

Geplaatst op 26 april 2024

HTTS  Trading uit Grou heeft een belang van 50 procent in Sterk Trailers uit Giessen genomen. Het Friese bedrijf, onderdeel van Hoekstra Truck & Trailer Service, wil meer zekerheid over de levering van goede kwaliteit opleggers en aanhangers en is bij de zoektocht naar een betrouwbare partner uitgekomen bij Sterk. 

Directeur Johan Hoekstra is blij met de deal die deze week is beklonken. “We zijn nu voor de helft eigenaar van een producent. Dit maakt ons sterker in de keten. En daar profiteren onze klanten uiteindelijk van”, zegt hij. Met het verworven belang in de trailerfabrikant maakt HTTS  Trading zich op voor een toekomst waarin de elektrificering van vrachtauto’s aan een opmars bezig is en de werkzaamheden in de werkplaats daardoor veranderen. “We leggen onze focus daarom op de verkoop van en service op getrokken materieel”. 

Verkoopkracht vergroten

Sterk Trailers ziet ook de voordelen van de overeengekomen aandelenoverdracht. “Wij kunnen met hulp van HTTS Trading werken aan schaalvergroting, we krijgen een dekkend netwerk in Nederland en België en we kunnen daarnaast de verkoopkracht vergroten”, zeggen Sterk-directeuren Hans Weerheim en Mathijs Volz. Alle verkoopactiviteiten van HTTS Trading en Sterk Trailers gaan samen. De twee partijen hebben uitgesproken de andere helft van het aandelenpakket over een paar jaar over te dragen. Hoekstra: “In het verleden waren wij dealer van Van Hool. We wilden hier een nieuw trailermerk naast zetten in de vorm van Sterk, die andere technieken en meer bewerkingen voor de traileropbouw aanbiedt. Het faillissement van Van Hool heeft de zaken bespoedigd en zijn we niet alleen dealer maar ook medeaandeelhouder van Sterk geworden.” Sterk Trailers heeft twee ervaren verkopers van Van Hool in dienst genomen die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de Belgische markt. Twee andere vakkundige verkopers van Sterk zijn actief in Nederland.

Sterk op maat

Sterk heeft een omvangrijk programma aan trailers. Zo biedt het bedrijf kastenopleggers, schuifzeilopleggers, schamel- en middenasaanhangers, LZV-trailers, open opleggers en de nodige specials. Alle trailers hebben als gemeenschappelijke kenmerk dat ze robuust zijn gebouwd voor heavy duty gebruik. Daarnaast is er veel aandacht voor de oppervlaktebehandeling waardoor een lange levensduur voor elke Sterk-trailer standaard is. Voor alle logistieke dienstverleners en productiebedrijven is er een geschikte trailer leverbaar en kan er door de vele opties aan nagenoeg elke klantwens worden voldaan.

—————————————————————————————————————

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Johan Hoekstra van HTTS Trading op telefoonnummer 0566 – 621 050 of Hans Weerheim telefoonnummer 085 -9021833 

www.sterktrailers.com of info@sterktrailers.com

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen