Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

Nieuwe STERK Trailer voor VDL Siergrind

Geplaatst op 12 juni 2019

GEMERT – VDL Siergrind uit Gemert heeft een prachtige nieuwe STERK trailer in ontvangst genomen. De oplegger betreft een 3-assige schuifzeilen oplegger. In samenwerking met de BAS Groep is door accountmanager Harold Trickels een oplegger naar maatwerk volledig samengesteld.

VDL Siergrind is sinds de begin jaren tachtig, opgericht in Gemert en daar uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van zand, grind, granulaten en andere materialen voor aquaria- en vijverbenodigheden, bloemoppotters en groothandels in decoratiematerialen. De moderne productielocatie van 8.000 m2 blijft door innovatie en ontwikkeling tot op de dag van vandaag de expansie van VDL Siergrind faciliteren.

De nieuwe STERK oplegger is ter vervanging van een andere oplegger binnen het wagenpark.

Door het lange doorrijden en omdat VDL een toonaangevend bedrijf is. Wordt dit van de trailer ook verwacht. Daarom is er gekozen voor STERK Trailers uit Giessen. Werner van Mierlo eigenaar van VDL Siergrind heeft oog voor detail. “Dit is ook terug te zien in de prachtige kleuren welke vloeiend van de Volvo naar de oplegger overlopen.”

Gekozen is dan ook voor een gegalvaniseerde (ook wel thermisch verzinken) oplegger. Door het chassis te galvaniseren krijgt roest geen kans.

Daarnaast is er ook gekozen voor een versterkte achterzijde door te kiezen voor een verzwaarde achterbalk en een gedegen sterkte afschoring naar de hoofdliggers. Door de combinatie van een hardhouten vloer met omega’s en een chassis waarvan de dwarsliggers IPE80 verzwaard zijn uitgevoerd en extra dicht op elkaar liggen komt er een technische schoteldruk vrij van 18 ton één van de zwaarste in de markt.

Een Sterke oplegger dus welke er degelijk uitziet.

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen