Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

Nieuwe hoogsterkte staal open oplegger voor Eljo Exalto B.V.

Geplaatst op 15 februari 2021

Eljo Exalto Transport zegt niet snel ‘nee’ tegen uitzonderlijk vervoer. Gewicht, vorm en afmeting mogen juist buitensporig zijn. Graag zelfs. hun wagenpark bestaat uit verschillende soorten trailers; vlakke trailers, schuif trailers, semi-diepladers, Euro-dieplader, schuinstelling trailer en Tautliner.

Een nieuwe STERK trailer, open oplegger mocht niet aan het wagenpark ontbreken bij Eljo Exalto B.V.
Deze nieuwe open oplegger is in gebruik genomen voor het vervoer van buizen. Deze buizen, die in uiteenlopende afmetingen en gewichten worden vervoerd, maken een sterke open oplegger noodzakelijk.

De eisen aan een open oplegger, ook wel open heavy duty oplegger zijn hoog: de open oplegger moet extreem sterk zijn, maximaal flexibel, maar het mag ook niet te zwaar zijn. Passend bij de wensen en het gebruik van de open oplegger heeft STERK Trailers de open oplegger uit hoogsterkte staal. Dit doet STERK Trailers tevens ook standaard. Kenmerkend aan hoogsterkte staal is de grotere belastbaarheid en een hogere rekgrens. De ideale toepassing voor heavy duty transport.

Verder is de trailer voorzien van een fenomenale achterzijde, sterke rongpotten en sjorogen en een zwaar randprofiel. Kortom een zeer degelijk stuk maatwerk!

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen