Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

Schuifzeil oplegger Van der Veld

Geplaatst op 04 oktober 2021

Wederom heeft Van der Veld uit Zandvoort voor de schuifzeil oplegger van STERK Trailers gekozen.

Transportbedrijf Van der Veld is een familiebedrijf uit Zandvoort. Er wordt gereden met (mega)tautliners voorzien van coil-goot en schuifdak, koeltrailers en containerchassis. Door deze diversiteit is Van der Veld zeer flexibel en kunnen allerlei soorten transport verzorgd worden. Zo worden er bijvoorbeeld visdozen, containers, palletgoed en rollen staal vervoerd. Zowel binnen Nederland, maar ook naar België, Duitsland, Luxemburg, Engeland, Frankrijk en Denemarken.

Schuifzeil oplegger van STERK Trailers / Van der Veld Zandvoort


Zo wordt de schuifzeil oplegger van STERK Trailers onder andere ingezet om op korte trajecten vis te vervoeren. Door de benodigde maximale insteek breedte is het kopschot aangepast zodat de zeilen maximaal open kunnen en open kunnen blijven (ook tijdens het rijden). De achterdeuren zijn voorzien van RVS sluitingen en ook een grote op maat gemaakte kist mag niet ontbreken!
Dit is zo samengesteld om zo snel en efficiént mogelijk te kunnen werken.

Wist u trouwens dat er al meerdere STERK Trailers in het wagenpark bij Van der Veld staan en in 2022 mogen wij wederom nieuwe afleveren!

Wij wensen vader Peter en zoon Nick heel veel succes met hun nieuwe aanwinst!

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen