Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

Speciale middenas oprijwagen

Geplaatst op 16 mei 2022

Fa. Postma uit Grijpskerk is al generaties lang betrokken in het transport en zijn gericht op het vervoer van landbouwmachines. Zo mocht STERK Trailers een speciale middenas oprijwagen leveren.

Voor Postma is een middenas oprijwagen ontwikkeld (met 2 stuks 10-tons assen) die aan de achterzijde hydraulisch kan zakken en daarbij ook nog 1.500 mm uitschuifbaar is. Aan dit uitschuifbare gedeelte kunnen nog oprijplanken worden bevestigd om de oprijhoek zo vlak mogelijk te maken.

Voor de assen is de laadvloer ook hydraulisch te liften. Hieruit kunnen handmatig uitschuifbare rijplaten naar voren worden geschoven zodat ze kunnen rusten op de voorwagen zodat de voorwagen de lading kan opnemen vanaf de oprijwagen.

De bediening van het voorste gedeelte van de laadvloer alsook het achterste gedeelte (heffen, dalen en uitschuiven) vindt volledig draadloos plaats wat tot een optimale bewegingsvrijheid voor de chauffeur leidt.

Een verstelbare dissel zorgt voor meer flexibiliteit bij het transport van grotere machines.

 De oprijwagen is verder voorzien van een aantal maatwerk zaken zoals sjorogen in het randprofiel en in het midden van de laadvloer, RVS kisten tussen de assen, opberging van de oprijplanken die aan de achterzijde kunnen worden aangebracht.

Kijk hier voor meer informatie over onze open opleggers / aanhangwagens

En hier voor de video van een recent speciale open aflevering aan Heeren!

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen