Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

Ballastwagens

Ballastwagens krijgen veel te verduren. Daarom bouwt STERK Trailers extra sterke ballasttrailers. Zo is het chassis standaard voorzien van een centrale koker, om torsie te verminderen. De vloer is van speciaal staal gemaakt, waardoor deze lichtgewicht en extra sterk is. Dankzij het geschoopeerde chassis krijgt ... Lees meer

Wil je weten wat de opties zijn of wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jou mee om te zien wat het beste bij jou past.


STERK TRAILERS

Ballastwagens krijgen veel te verduren. Daarom bouwt STERK Trailers extra sterke ballasttrailers. Zo is het chassis standaard voorzien van een centrale koker, om torsie te verminderen. De vloer is van speciaal staal gemaakt, waardoor deze lichtgewicht en extra sterk is. Dankzij het geschoopeerde chassis krijgt corrosie geen kans.

STERK Trailers is er voor iedereen: van grote bedrijven in de transportsector tot de lokale bakker op de hoek van de straat die een trailer gebruikt om zijn brood te vervoeren. Wij onderscheiden ons door maatwerk te leveren. Daarvoor komen we graag eerst bij jou langs om te begrijpen waarvoor je een transportoplossing zoekt voordat wij een gepast advies kunnen geven. Vervolgens gaan wij samen met jou de juiste trailer op maat samenstellen. Naast een lange lijst van 1.200 trailer opties, kunnen wij dus ook specifiek voor jouw toepassing een oplossing op maat ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus schroom niet om contact op te nemen.

Samenwerken aan jouw idee
Het maakt ons niet uit of je je toekomstige trailer al helemaal hebt uitgedacht, of juist nog geen idee hebt wat je wilt. Wij denken graag met je mee en komen samen met jou tot de perfecte trailer. Neem vandaag nog contact ons op om de opties door te nemen.

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen