Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

Open oplegger

Een Open oplegger ”vast of uitschuifbaar” is bestemd voor lading die niet afgedekt hoeft te worden. De eisen aan een open oplegger, ook wel ”open heavy duty oplegger” zijn hoog. De oplegger moet extreem sterk zijn, maximaal flexibel en niet te zwaar. Passend bij uw wensen en het gebruik van de oplegger construeert STER... Lees meer

Wil je weten wat de opties zijn of wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jou mee om te zien wat het beste bij jou past.


STERK TRAILERS

Een Open oplegger ”vast of uitschuifbaar” is bestemd voor lading die niet afgedekt hoeft te worden. De eisen aan een open oplegger, ook wel ”open heavy duty oplegger” zijn hoog. De oplegger moet extreem sterk zijn, maximaal flexibel en niet te zwaar. Passend bij uw wensen en het gebruik van de oplegger construeert STERK Trailers het chassis van de opleggers standaard uit hoogsterkte staal.  Kenmerkend aan hoogsterkte staal is de grotere belastbaarheid en een hogere rekgrens. De ideale toepassing voor open transport. De samenstelling van de oplegger kan variëren. Zo kan het chassis vast zijn of uitschuifbaar. Maar ook voorzien zijn van zijborden en sterke rongen voor bijvoorbeeld staaltransport.

Samenwerken aan jouw idee
Het maakt ons niet uit of je je toekomstige trailer al helemaal hebt uitgedacht, of juist nog geen idee hebt wat je wilt. Wij denken graag met je mee en komen samen met jou tot de perfecte trailer. Neem vandaag nog contact ons op om de opties door te nemen.

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen