Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

Eerste aflevering kooiaap schuifzeil oplegger 2021

Geplaatst op 04 januari 2021

2021 is voor STERK Trailers officieel begonnen.
De eerste aflevering is namelijk een feit. Marcel Jolink heeft vandaag zijn nieuwe kooiaap schuifzeil oplegger in ontvangst mogen nemen.

De kooiaap schuifzeil oplegger van Marcel Jolink is volledig op maat samengesteld. Zo is er gebruik gemaakt van extra degelijke materialen om zo een zeer robuuste oplegger op de weg te plaatsen.

Zo is de kooiaap schuifzeil oplegger voorzien van sterke IPE80 dwarsliggers en sterke hoofdliggers. Dit alles zorgt voor een technische schoteldruk van maar liefst 18 ton. De laatste as is voorzien van een Tridec stuursysteem en de eerste as van een aslift. De trailer is hierdoor zeer wendbaar en past perfect in het werk van Marcel Jolink.

Verder is de kooiaap schuifzeil oplegger voorzien van een robuuste en (verzinkte!) kooiaap constructie met pneumatische kokers.

Wij wensen Marcel Jolink heel veel veilige kilometers toe en dat 2021 een top jaar mag worden met zijn nieuwe kooiaap schuifzeil oplegger.

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen