Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

Deci wand Systems B.V.

Geplaatst op 04 november 2021

Deci Wand Systems B.V. is een gespecialiseerde groothandel in hekwerk en hekwerk onderdelen gevestigd te Leiderdorp. Ter vervanging van een kraanoplegger werd er gekozen voor een STERK open oplegger met een kooiaap constructie. Ook wel ”meeneemheftruck”.

Open oplegger Deci Wand Systems B.V. Kooiaap oplegger STERK Trailers

De Tridec gestuurde open oplegger is enorm heavy Duty uitgevoerd. Zo worden de opleggers standaard uitgevoerd uit hoogsterkte staal. De dwarsliggers zijn extra STERK namelijk IPE100 en het randprofiel is een MC700 (hoog sterkte staal) variant, 8mm dik en 160mm hoog. De bovenzijde hiervan is 110mm breed, kortom loei STERK!

Verder is de oplegger voorzien van een hardhouten vloer met rongpotten in het midden en in de zijkanten. Uiteraard mogen de zware sjorogen ook niet ontbreken. De oplegger is verder voorzien van een aslift, zijborden van 1.000mm rondom, centrale vetsmering en een RVS kist.

Wij wensen Deci Wand Systems B.V. veel veilige kilometers met hun nieuwe oplegger!

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen