Al onze trailers zijn extra sterk door toepassing van hoogsterktestaal
Al onze trailers zijn voorzien van een zinklaag
Al onze trailers zijn zeer compleet uitgevoerd

levering 16 opleggers aan Van der Werff Logistics

Geplaatst op 03 februari 2023

Sterk Trailers heeft eind vorig jaar 16 stuks schuifzeil trailers met kooiaap aansluiting afgeleverd aan Van der Werff Logistics. Wij danken Van der Werff Logistics voor het vertrouwen in ons product.

Over Van der Werff Logistics

Van der Werff Logistics is een bekende naam in de transport sector, daardoor zijn wij extra trots op deze mooie samenwerking. In totaal hebben wij 16 stuks opleggers met kooiaapaansluiting afgeleverd. Van der Werff Logistics wil voor de markt toonaangevend zijn op het vlak van logistieke dienstverlening, met als uitgangspunten kwaliteit en efficiency. Hier kan Sterk Trailers zich goed in herkennen. 

STERK schuifzeil oplegger met kooiaap aansluiting

De kooiaap opleggers van STERK Trailers zijn extra sterk geconstrueerd. Zo is het chassis altijd van STRENX 700 MC hoogsterkte staal. Standaard zijn onze opleggers uitgevoerd met veel vastzetmogelijkheden zoals sjorogen en rongpotten (-rijen). De trailers van STERK zijn ontwikkeld voor intensief gebruik. In combinatie met een thermisch verzinkt of geschoopeerd chassis hebben onze opleggers een extra lange levensduur.

Stap 1/2

Basisgegevens trailer

Vul hier de basisgegevens in van de trailer.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je trailer aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd Contact met ons opnemen